Er NL Hold’em død? Tue Ullerup siger “nej”

Da poker boomede omkring år 2004 i Danmark og rundt omkring på kloden, var der mange unge knægte der troede, at de nu havde fundet kilden til evig rigdom. At vinde i poker dengang, var faktisk ligeså nemt som at klø sig et vis sted.

En unavngiven pokerspiller sagde engang, at poker i 2004 udelukkende handlede om at lave continuation bets, så var man vindende i længden.

Men, når der er lette penge at hente, er der selvfølgelig også mange om buddet, og i de seneste 10 år har poker udviklet sig, så der nu sidder mange flere dygtige spillere online og dyster om pokerpengene.

Nogle af de unge kanutter, som storrensede pokerbordene i midten af nullerne, kan nu ikke længere vinde de samme penge som de kunne engang, fordi modstanderne er blevet dygtigere. Dertil kommer det faktum, at vi som mennesker har det med at hvile på laurbærrene, og får måske ikke altid fuldt med udviklingen.

I stedet for at indse egne mangler i strategien, og lægge timer i analysearbejde og sparring med dygtige pokerspillere, er det nemmere at råbe: “POKER ER DØDT!”, fordi man ikke længere kan tjene (de samme) penge på det som førhen.

Men er NL Hold’em nu også dødt? Tue Ullerup siger nej.

 

Se Tue Ullerups imponerende indtjeningsgraf

På Danmarks største pokerforum, PokerNet.dk, dukkede Tue Ullerup – en af Danmarks dygtigste cash game-spillere – op, og dementerede alle udsagn om, at NL Hold’em og online poker i almindelighed er dødt.

“En million gode grunde til…” kaldte Tue sin tråd, og åbnede sit indlæg med one-lineren “at online poker ikke er helt dødt”.

Et billede siger mere end tusind ord, og denne gang mere end en million amerikanske ord, for Tue kunne nemlig fremvise en graf som de fleste brækker sig i misundelse over. Tue kunne nemlig fremvise et overskud på mere end en million dollars fordelt på de foregående 17 måneders spil.

Hvem sagde så, at poker ikke handler om skills?

tue_graf

tue_resultat

Et vanvittigt flot resultat at kunne fremvise må man sige, og det giver bestemt inspiration ift. at arbejde på sit spil, og blive en bedre pokerspiller.

Vil du selv i gang med at dygtiggøre dig som pokerspiller, kan du finde et par gode råd i vores artikel om gode råd til online gambling generelt her.