Træt af dårlige livestreams på nettet? Prøv UnibetTV!

Hvis du ikke har den store TV-pakke, eller følger et hold som ikke lige spiller i en af de største ligaer i Europa, kan det være svært at få lov at se kampene på TV. Derfor tyr mange til internettet og livestreaming, for der findes utallige hjemmesider på nettet, hvor du kan livestreame fodbold og andre sportsbegivenheder, når du har lyst. Det er gratis, men ofte er det også ulovlige streams.

Man må spørge sig selv, hvad formålet er med disse streams, som ofte er plastret til med irriterende reklamer, som er svære at lukke ned igen. Det er åbenbart meningen, at man skal komme til at klikke på et banner, der fylder hele skærmen, hvorefter 3-4 pop-up vinduer åbner sig, og man kan nærmest ikke få dem lukket igen.

Hvad er formålet? Tanken om virus sniger sig selvfølgelig ind her, for hvorfor skal man ellers belemres med disse hamrende irriterende pop-ups, når alt du gerne vil er, at se et godt livestream. Ofte er livestreamet alt andet end godt, når du endelig får hul igennem, og billedet er så grynet, at man nærmest ikke kan se hvad der foregår. Glem det, siger vi bare.

 

Drop de dårlige livestreams – Prøv UnibetTV

unibet-300x300Heldigvis finder der glimrende alternativer til disse forfærdelige livestreams.

Vidste du f.eks., at du hos Unibet kan livestreame op mod 40.000 sportsbegivenheder – de fleste fra fodbold og tennis – i løbet af et kalenderår?

UnibetTV har nemlig rettighederne til at vise en lang række fodboldkampe og andre top-sportsbegivenheder gratis til deres kunder, men rettighederne varierer fra land til land. F.eks. vil du kunne livestreame den danske Superliga, hvis du er bosat i udlandet, men Viasat har rettighederne til Superligaen i Danmark, og derfor må UnibetTV ikke vise lige præcist disse kampe. Det samme gælder for Champions League f.eks, mens du i denne sæson kan livestreame La Liga – helt lovligt og i god kvalitet.

Alt du skal gøre er, at oprette en konto hos Unibet, og sørge for at der står nogle penge på kontoen. Det er det eneste krav, for UnibetTV er forbeholdt de aktive kunder, men har du en krone på kontoen, kan du frit vælge mellem alle de mange livestreams.

Du kan livestreame hos Unibet på mobilen, tablet, PC eller Mac, så der er masser af muligheder, uanset hvordan dit tekniske setup er. Og netop dét at du kan livestreame kampene nemt på din mobil, gør denne livestream-service 1000 gange bedre, end de lyssky livestream-sites vi indledte denne artikel med at fortælle om.

Prøv selv UnibetTV via linket herover. Herunder kan du se en smagsprøve på en optakt på UnibetTV til aftenens Copa del Rey-kamp mellem Las Palmas og Valencia. Det er kun én af de kampe du kan se på UnibetTV i dag, og der er nye kampe på plakaten hver dag. God fornøjelse!

 

Odds og se livestream hos Unibet >>